justkids

HEJ

Kategori: Allmänt

snart tar jag studenten. Det känns märkligt och det är lite skräckblandad förtjusning över det hela. Men mest kul förstås. Det har ju inte gått så bra för mig i skolvärlden. Passar inte riktigt in i den tror jag. Får se vad det blir nu efteråt, trodde ju att jag skulle till ungern i nio månader, men så blev det krångel. Så kan det gå. Njuta av sommaren ska jag göra iallafall och försöka komma på vad jag vill syssla med in the future. Kan nog ta hela sommaren..HEHE. Nu är dock mitt största problem att jag inte hittat någon perfekt fin studentklänning! Måste göra det den här veckan. Nu ska jag sova och lyssna på musik i min tuffa cd-freestyle.

Oh baby baby it's a wild world

Kategori: Ord

Linn tyckte att jag skulle berätta vad som hände när det var kö till damtoan i pausen och det kan jag väl dela med mig av om det behagar henne. Okej, eftersom att jag behövde tömma min blåsa så fort som möjligt och det stod säkert tio kvinnor före mig och det inte alls var rusningstrafik till killtoan så smet jag in där helt obemärkt. Skönt tänkte jag. Det var två toaletter därinne och ingen var upptagen. Kände mig nöjd när jag gjort mina behov och öppnade dörren och såg till min fasa att en man stod och kissade vid en pissoar! Jag blev så överrumplad att jag stängde min dörr igen (utan att låsa), tänkte att jag skulle vänta tills han var klar och inte märka mig. Men förstås så är det en kille som rycker upp min dörr, vilket blev lite pinsamt. Jag såg dock inte honom eftersom att jag stirrade ner i marken och sprang ut. Vet dock inte om mannen vid pissoaren märkte något eller inte. Grejen är den att jag inte hann reflektera över att det fanns en pissoar där, men alltså det gick ju bra ändå.

Kan också berätta något eller någon som jag skrattade åt på hemvägen vid fyra på morgonen med tunnelbanan. Skulle ha filmat. Linn kämpade frenetiskt med att hålla ögonen öppna för att inte somna, det var en fröjd för ögat. Det kanske inte låter jättekul, men tänk er att det spelas utländsk musik samtidigt, lite lugn och rytmisk och att Linn verkligen ser dödstrött ut! Ni vet ju hur det är när ögonlocken är tunga och bara faller också drömmer man sådär konstigt halvsovandes och sen vaknar man av att huvudet åker ner och man öppnar mödosamt ögonen, också efter några sekunder samma procedur igen. Underhållande att kolla på alltså..

(Och varför funkar det inte att göra nytt stycke om man vill ha vanlig och inte kursiv text? vavava? )

and its so hard to change from wrong to everything O.K. it's so hard to change when everything turns to you

Kategori: Musik

Känns som att jag och Linn drar oss till Stockholm när det vankas fest nu för tiden. Först blev det firande av Amnesty fyllde 50 på Södra teatern. Så sjukt bra artister och bra upplägg. Jag blev avundsjuk på alla smarta talangfulla musiker, författare osv. Till exempel på Emil Jensen, Jonas Hassen Khemiri, Ane Brun,Loney Dear, Edda Magnason, Mikael Wiehe och Nour El-Refai (dvs alla som uppträdde!).Men också inspirerad förstås! Och jag vill bli asbra på något instrument! I sommar ska jag..Efteråt gick vi till Debaser och dansade oss svettiga och sjöng oss hesa. Kändes som ett roligt gympapass. Vi dansade skitfult och hade skitkul! Det är så det ska va.

Lyssna på klippen då!

Hello sunshine

Kategori: Allmänt

Gick långpromenad med syster och Tjorven korven ner till älven och campingen. Tjorven badade och vi snodde en båt! Räddningsbåten, den såg nämligen så lockande ut där den låg vid strandkanten helt ensam.
Så vi rodde omkring lite och myste i solen, guppade omkring i vattnet.

Ångestord

Kategori: Ord

slår knut på mig själv och jag
förstår inte varför. Ingenting fungerar
och det är bara mitt fel. Gör allt så
mycket mer komplicerat än vad det behöver
vara. Som att jag vill att det ska vara svårt.
Fast jag bara vill att det ska vara lätt egentligen.
Och jag kan ju, jag vet ju det. Men det går inte.
mår som jag förtjänar. jag vet inte.  Vill att älven
ska sluka mig typ. Eller skölja bort all skit som är jag.