justkids

i drömmen om att vara en av dom som orkar med och lyckas åkej

Kategori: Allmänt

Annika Norlin – Åkej

Känner mig inte på topp idag. Är nästan så att jag kramar om mig själv för att försäkra mig om att inte gå sönder. Falla isär mellan de halvhjärtade hjärtslagen som slår i bröstet på mig.

"Åkej jag passar ändå ingenstans
jag går och knyter mig"

Boktips x3

Kategori: Böcker

Ur "Mormor gråter" av Jonas Gardell:

Ur "Älskade du" av Barbara Voors:

Ur "Montecore en unik tiger" av Jonas Hassen Khemiri:

Jag borde läsa mer. Det går i perioder det där med böcker. Ibland sträckläser man Harry Potter på en dag, medan somliga böcker glöms bort innan man fått veta slutet på dem. Eller så får man veta, fast ungefär ett år efter att man läste första sidan. Men i vilket fall, är det bland det bästa jag vet. Att läsa. Bara försvinna i en annan värld och glömma bort precis allt annat. Bli en del av någon annans liv, problem, lycka och vardag. Ja det är fantastiskt fint. Och här tipsar jag om tre böcker ni borde läsa om ni inte gjort det!

Puss, nu ska jag sova!

I rymden finns inga känslor

Kategori: Filmer

Så himla fin! Jag vet att alla redan har skrivit om den och att jag typ är den sista som sett den. Men alltså, måste ju också få säga att den var så jävla fin! Såg den två gånger på raken. Lovar att jag kommer se sönder den. Nu när mamma köpt den och allt.

Att spå sig istället för att plugga

Kategori: Allmänt

Nu verkar det vara minus för dig i kärleken och här säger stjärnorna att du ska vara försiktig med allt vad du företar dig som berör hjärtefrågor. Helst skulle du inte förändra inom något område utan låta rutiner får råda som bästa val. Var även försiktig med vad du säger så att du inte sårar någon i onödan.
Kortet talar om att du ska få chans till en tryggare ekonomi och tillsammans med ett annat klöverkort ska det vara en uppbyggande stark ekonomi som nu har tagit sin början. Vill du testa ett spel så kan det vara genom stryktipset som du får chans till vinst.
Du har chans att lyckas inom det som har med musik, konst, dans och annat konstnärligt som intresserar dig att göra. Kortet är även talande om att du får en fin slant genom något som du säljer och kortet skänker glädje och ger framgång.

När stjärnan faller önskar jag var en tenor så jag kunde sjunga sanningar med kraft, så du förstår.

Kategori: Musik

När du ser dig själv på fester
strupen skrattar tomma skratt
någon berättar hela slutet
på en film du inte sett,

längtar till att snedda hemåt
över gatorna, och att
sätta lurar över öron.
Jussi, sjung
O Helga Natt.

Månen vandrar tysta ban,
snön sover över stan.
Lägg dig här och släck ner ljusen.
Jussi, sjung
O Helga Natt!

När stjärnan faller
önskar jag var en tenor
så jag kunde sjunga sanningar
med kraft, så du förstår.


I'm so bored in this town Take me away from here Play some kind of new sound Something true and sincere I've got a little girl singing on repeat in my head Take me far away from here

Kategori: Ord

Isvägar på gatorna. Och en vind som nästan blåser isär mig.
Hjärtat pickar hål på huden. Bräcklig.

Guldbaggegalan

Kategori: Filmer

Och som jag har längtat. Hur fint är det inte. Just där vill ju jag också vara, bland filmfolk och skådespelare. Planerar mitt tal, har med mig en liten kom ihåg lapp som ändå glöms kvar i fickan, för allt jag får fram är ett tack när jag tar emot baggen. Hjärtat som bultar hårt i bröstet när jag får en grattiskram av Ulf Malmros som just delat ut priset till årets bästa skådespelare...heheh Sen Petra Mede och jag som sjunger duett, vilket avslut! Publiken jublar!

Nu ska jag sova och drömma vidare.  Godnatt!

21.30

Kategori: Ord

P3 guldgalan nu och jag håller tummarna för att
mina favoriter ska vinna!

E

Kategori: Foto

Min fina syster kom hem idag och stannar över helgen. Hon är bäst!

23:55

Kategori: Foto

IMORGON ÄR DET FREDAG (OM 5 MINUTER)!! SKA BARA MYSA MED HUNDARNA OCH SOVA!!

23:28

Kategori: Foto

Såhär ser jag och mitt hår ut nu. Har ju faktiskt haft en liknande färg förut. Känns tryggt. Och ibland känner jag mig lite fin.
En kompis som håller mig sällskap för det mesta nu för tiden.

Godnatt, fina!

Everything is poetry baby

Kategori: Filmer

Ibland tittar jag på svenska kortfilmer på youtube. Det var längesen jag såg den här sist. Men den är fin faktiskt! Speciellt själva historien. Se!

Ge mig vår

Kategori: Ord

Jag känner mig tom. Vet inte varför men allt känns så meningslöst. Vill bara bort härifrån. Vill ha vår utanför fönstret. Vitsippor i gräset och krokusar i rabatter. Lite glad fågelsång och knoppar på träden. Luft under vingarna och studs i bena. Lite lätta andetag och sol i nacken. Förväntningar i kroppen och trygghet planterat i bröstet. Yes. Just det. Kan inte vara nöjd över tillvaron tydligen. Vilsen själ med bedövade känslor. Också är det blåsigt och halt ute.

21:50

Kategori: Ord

När man känner sig mer ensam i ett rum fullt med människor än i ett tomt rum. Den känslan.

Julia

Kategori: Foto


Hon fyller 18 idag. Min vän. Och igår firades hon med presenter och utgång efter tolv. Fint.

People are like songs, I’ve been told Some will claim your ears, but you never hear a story unfold Old radio gaga, or your highschool friends remind you of things, when you were someone else

Kategori: Ord

Sitter här och lyssnar på Hello Saferide. Annika Norlin. Min favorit. På sista tiden har jag blivit en riktig tönt som ständigt lyssnar på hennes låtar. Känner mig som ett töntigt fan, som börjar bli smått besatt. Inget jag vill alls, men hon är ju så bra. Min ritual är att varje kväll när jag går och lägger mig sätta på cd-freestylen med en av hennes skivor i. Töntigt. Men bra ju.

Sitter förövrigt med hårfärg i håret. Det bruna ska väck nämligen. Känns bra, men undrar om jag kommer sakna det. Resultatet och färg får ni se när det är klart. Hemlis tills vidare.

Who the fuck is Alice?

Kategori: Allmänt

Har tränat repliker till Alice i underlandet nu på kvällskvisten. Jag får inte riktigt till det som jag vill. Men det går framåt, sakta men säkert. Och imorgon börjar jag 12.45 och har teater hela dagen. Känns fint! Det var så längesen.

Måndag på bussen in till stan.

Kategori: Ord

Oxen:Du tänker och funderar över småsaker och bagateller.
Som vanligt är det mest inbillning och du behöver inte oroa dig.

(Stämmer bra, du dagens horoskop)

Väntar på ett tåg som redan har gått

Kategori: Ord

Jobbig känsla i kroppen. Försöker tänka positivt, men det är svårt.
Jag har det där negativa som kryper i skinnet
Det har blivit en vana att alltid tänka på det värsta innan det ens har hänt.
Och jag har alldeles för bra fantasi för mitt eget bästa.

I wanna know what im thinking what I'm feelin What I want my life to be I wanna know how I plan to make things easier for everyone but me

Kategori: Ord

Jag känner mig som en femåring nu. Inte den femåringen som rymde ifrån dagis, hoppade ifrån gungan i full fart, eller cyklade fort ner för olika backar med vind i håret. Nej, den femåringen som håller för öronen på sin mamma för att hon inte ska få höra sanningen. Hon som är rädd för att göra andra arga och besvikna. Hon som vill leka ute men leker inne för att slippa bråk med bästisen. Det är henne jag känner mig som. Fast det nästan var femton år sen jag var den flickan.

Muuuusik

Kategori: Musik

Då får jag ge musiktips istället.
Om en halvtimme blir det vampyrer i blackeberg på tv.
Låt den rätte komma in.

Sov gott alla vakna ensamma och icke ensamma människor

Kategori: Musik

Kan ingen tipsa mig om bra låtar, artister, band?
Indie, gammal country, eller något helt annat!
Säg allt ni kommer på så blir jag glad tomte och kanske belönar er med något
skitbra och intressant inlägg! hehe. Nio besökare igår, hoppas ju på fler i framtiden.

15.45

Kategori: Filmer

Nu 15.45 börjar Matilda på 1:an. Vet inte hur många gånger jag tittade på den filmen när jag var liten.
Om du inte har sett den så gör det!

När stjärnan faller önskar jag var en tenor så jag kunde sjunga sanningar med kraft, så du förstår.

Kategori: Foto

För en vecka sen firades det nya året in med champagne och tomtebloss med denna vackra dam! Jag hoppas 2011 blir ett bra år. Att jag ska leva lite mer och ha det fint.

03:14

Kategori: Ord

Vi spelade spel och glömde bort tankarna ett tag. Duschade inte på några dagar och vände på dygnet. Levde i en liten bubbla och vardagen kunde inte nå oss då. Kortspel, tv-spel och sällskapsspel också en film på det. Ibland krävs det inte mer. I alla fall inte för mig.